Fundația Mesajul Graalului

Stiftung Gralsbotschaft Hauptsitz Stuttgart
„Fundația Mesajul Graalului“ este o instituție nonprofit, interconfesională. Aceasta a fost înființață în 1951 la îndemnul Mariei Bernhardt, văduva autorului „Mesajului Graalului“, și oferă o serie de publicații alese referitoare la întrebările privind concepția asupra lumii. În centrul programului editurii se află lucrarea „În Lumina Adevărului“ de Abd-ru-shin. Acestei lucrări fundamentale privind concepția asupra lumii, care a fost tradusă până acum în 22 limbi și este disponibilă în aproximativ 90 de țări ale lumii, i se alătură numeroase alte publicații.

Fundația Mesajul Graalului distribuie exclusiv „ediția de ultimă mână“ a lucrării „În Lumina Adevărului – Mesajul Graalului“ de Abd-ru-shin.

Autorul a efectuat în ultimii săi ani pământești o revizuire și o nouă ordonare a Mesajului Graalului și doar această ediție trebuie să fie transmisă mai departe.

Această dorință specială a autorului – așa cum a fost ea anunțată de Maria Bernhardt si Irmingard Bernhardt – este în atribuția Fundației Mesajul Graalului.